De oktoberveiling van het WwF loopt tot en met 31 oktober

Deelfilms bij
9 september 2021
Toon alles

Er staan meer dan 700 boeken gereed voor zeer lage startprijzen. Zoals altijd weer oude schoolboekjes uit Nederland, boeken over didactiek, populair wetenschappelijke boeken en recreatieve boeken. Dit keer een prachtig aanbod van boeken over de geschiedenis van de wiskunde. Verder natuurlijk ook weer veel binnen- en buitenlandse studieboeken, oude en redelijk nieuwe. Uit Nederland o.a. mooie Epsilon-uitgaven.

De totale opbrengst van de veiling gaat naar projecten rondom wiskundeonderwijs in ontwikkelingslanden. De veiling loopt tot en met zondag 31 oktober. Kijk rond op de veilingsite en bied mee, het is leuk en spannend.

Jos Remijn, veilingmeester WwF

Foto: uitsnede van foto door lilartsy via Pexels