Hoofdlezing studiedag
2 juli 2021
Bijna 400 tienen voor wiskunde
19 juli 2021
Toon alles

Het was een grote schok voor iedereen toen we hoorden dat in de nacht van 6 op 7 juli totaal onverwacht Ger Limpens is overleden. Ger heeft 22 jaar voor Cito gewerkt aan de wiskunde-examens. Maar hij deed veel meer, ook voor de NVvW. Hij heeft jarenlang deel uitgemaakt van onze havo-vwo-werkgroep, schreef veel stukken voor Euclides, waaronder mooie recensies van boeken en gaf workshops op de verenigingsdag. Hij zat in de redactie van Zebra en was de contactpersoon voor de Euclides-redactie voor alles wat over examens ging. Maar al deze droge feiten geven niet weer hoe betrokken Ger was bij de leerlingen en collega’s en hoeveel we altijd op hem konden rekenen. Een verlies dat nauwelijks te bevatten is.
We wensen zijn familie en allen die hem na staan heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.