Waanzinnige opbrengst meiveiling WwF

Oorkonde voor excellente leerling
10 juni 2021
Noodtenten in West Kenia
Corona in Kenia
20 juni 2021
Toon alles
Wereldwiskunde Fonds

Het was de derde en hopelijk de laatste keer dat de boekenveiling van het Wereldwiskunde Fonds (WwF) in coronatijd werd gehouden. En wederom was de veiling een groot succes. Er werd als vanouds weer fanatiek tegen elkaar opgeboden. Op 31 mei 2021 sloot de veiling met de recordopbrengst van € 4709,35.

Op het aanbod van 717 boeken werden 3633 biedingen uitgebracht. Er werden uiteindelijk 650 boeken verkocht. We bedanken alle bieders hier heel hartelijk voor. Het geld zal weer volledig worden besteed aan projecten voor het wiskundeonderwijs in ontwikkelingslanden.

Start Zomerverkoop 2021

Veel boeken zijn er niet over en daarom zal het aanbod deze zomer iets kleiner zijn dan normaal. Toch hebben we met de restanten van de veiling, aangevuld met nieuwe boeken uit onze voorraad, weer een mooi aanbod van zo’n 300 boeken op onze website weten te plaatsen.

Een hele jaargang voor één euro

U vindt in ons aanbod veel buitenlandse studieboeken, Nederlandse schoolboekjes en populair wetenschappelijke boeken. Ook zijn er weer heel veel jaargangen van het tijdschrift Pythagoras voor maar één euro per complete jaargang. Neem dus zeker eens een kijkje bij de Zomerverkoop 2021 van het WwF. Alle boeken worden voor vaste lage prijzen aangeboden. De Zomerverkoop loopt tot 26 september 2021.

Jos Remijn, Veiling­meester WwF