Examenforum
21 mei 2021
Verslagen centrale examenbesprekingen
28 mei 2021
Toon alles

Op maandag 24 mei is Dick Klingens onverwacht overleden. Tot 2009 was Dick wiskundeleraar op het Krimpenerwaard College te Krimpen aan den IJssel. Dick was eindredacteur van Euclides van 2000 tot 2013 en webmaster van het eerste uur van de NVvW. Hij schreef talloze artikelen in Euclides over zijn grote passie, meetkunde, waar hij ook een uitgebreide website over had. Dick was een meer dan bevlogen lid van onze vereniging met een haviksoog voor details. De eerste reactie van een oud-collega van Dick op zijn overlijden was: “Wat een gemis!” en zo voelen we dat allemaal.
In het septembernummer van Euclides verschijnt een uitgebreid In Memoriam en in het komende nummer van Euclides, dat 23 juni op de mat valt, staat een mooi artikel van 4 pagina’s van de hand van Dick.
Het bestuur van de NVvW en de redactie van Euclides wensen zijn familie veel sterkte.