De meiveiling van het WwF is weer begonnen

Oproep aan directies: wiskundevakken verschillen van elkaar
23 april 2021
Gedeelde eerste prijs voor Kevin van Dijk bij Benelux Wiskunde Olympiade
3 mei 2021
Toon alles

Er staan meer dan 700 boeken gereed voor zeer lage startprijzen. Oude school– en studieboeken uit Nederland en uit het buitenland, boeken over didactiek en geschiedenis en ook weer veel populair wetenschappelijke boeken en recreatieve boeken, bijvoorbeeld over de Wiskunde Olympiade. Ook zijn er recente studieboeken, bijvoorbeeld veel Epsilon-uitgaven over alle gebieden van de wiskunde.

Bieden op de boeken is leuk en spannend! De totale opbrengst van de veiling gaat naar projecten rondom wiskundeonderwijs in de derde wereld. Een goede reden dus om mee te bieden. De veiling sluit op 31 mei. Veel plezier met bieden op de meiveiling.

Jos Remijn, veilingmeester WwF