Wereldwiskunde Fonds zoekt nieuwe projecten

Wiskunde-ontwikkeling gaat door
11 februari 2021
Mathness
17 februari 2021
Toon alles

Sinds het eind van 2020 lopen er twee nieuwe projecten, één in de Filippijnen en één in Indonesië. Beide projecten worden gefinancierd door het Wereldwiskunde Fonds. Het project in Indonesië is een kortlopend project, speciaal gericht op het ontwerpen van online lesmateriaal in het Indonesisch om tijdens de huidige sluiting van de scholen te gebruiken. 

Doordat nu ook in ontwikkelingslanden veel scholen gesloten zijn, zijn er weinig nieuwe aanvragen. We zijn dus op zoek naar nieuwe projecten. Stuur ons een berichtje als je een project weet. 

Al sinds 2009 was Evert van de Vrie bestuurslid van het WWF, en sinds 2013 ook de voorzitter. Evert is begin van dit schooljaar met een welverdiend pensioen gegaan en heeft ook afscheid genomen van het Wereldwiskunde Fonds. We bedanken Evert voor al het werk dat hij voor de werkgroep verricht heeft.  Monica Woldinga neemt zijn taak over.

En tot slot: Vergeet niet om een boek te kopen in onze Winterverkoop, waar boeken tegen een vaste, lage prijs te koop zijn.