Maak je klaar voor de spectaculaire (100+1)-boeken-veiling van het WwF: 1 tot en met 7 november

In de geest van Stevin materiaal
20 oktober 2020
Euclides jaargang 96 nummer 2
27 oktober 2020
Toon alles

Tot zaterdag 31 oktober kan nog worden geboden op de mooie boeken van de jaarlijkse oktoberveiling. Er zijn nog veel mooie oude Nederlandse schoolboekjes, boeken over didactiek, geschiedenis van de wiskunde en populair-wetenschappelijke boeken te vinden, dus neem nog snel een kijkje op de veilingsite voordat het te laat is en bied mee!

Op 7 november is de jaarlijkse studiedag van de NVvW. Deze is dit jaar online. We kunnen dus niet met onze marktkraam aanwezig zijn. Daarom houden we een unieke online (100+1)-boeken-veiling die zal eindigen op deze zaterdag 7 november om 17 uur precies.

Er staan vanaf zondag 1 november (100+1) bijzonder mooie boeken klaar. We hebben onze topboeken geselecteerd: over geschiedenis en recreatieve wiskunde, veel (bijna) nieuwe populair wetenschappelijke boeken en een aantal ‘wiskundige’ romans, waaronder bijvoorbeeld ook de bekende dichtbundel van drs. P. en Marjolijn Kool. Verder ook klassieke Nederlandse studieboeken uit de vorige eeuw en moderne buitenlandse studieboeken.

Let op! De veiling van deze (100+1) toppers loopt maar kort. Er kan worden geboden vanaf 1 november op de veilingsite. Zaterdagmiddag, als de studiedag van de NVvW voorbij is, sluiten we deze spectaculaire extra veiling alweer.
Zoals bij alle veilingen, zal de opbrengst weer volledig worden besteed aan projecten voor wiskundeonderwijs in de derde wereld.
Veel plezier alvast met deze spectaculaire (100+1)-boeken-veiling.

Jos Remijn, veilingmeester WwF