Oktoberveiling én … extra 100-boeken-veiling tot 7 november

Schoolexamen Statistiek ontwerpen
6 oktober 2020
Samen met Cito schoolexamens ontwerpen
13 oktober 2020
Toon alles

Gedurende de hele maand oktober wordt weer geboden op de mooie boeken van de jaarlijkse oktoberveiling. Er worden dit keer meer dan 750 boeken geveild, voor zeer lage startprijzen. Oude schoolboekjes uit Nederland, boeken over didactiek en geschiedenis van de wiskunde en ook weer een ruim aanbod aan populair wetenschappelijke boeken en boeken met wiskundige puzzels. Natuurlijk ook weer veel oude en redelijk nieuwe Nederlandse en buitenlandse studieboeken en deze keer ook veel fraaie, bijna nieuwe Epsilon-uitgaven, over alle gebieden van de wiskunde. De veiling sluit op 31 oktober, dus neem nog snel een kijkje op de veilingsite voordat het te laat is en bied mee!

Op 7 november is de jaarlijkse studiedag van de NVvW. Deze is dit jaar online. We kunnen dus niet met onze marktkraam aanwezig zijn. Daarom houden we een unieke online 100-boeken-veiling die zal eindigen op deze zaterdag 7 november om 17 uur precies.

We hebben een selectie gemaakt van 100 zeer fraaie boeken. Prachtige boeken over geschiedenis en recreatieve wiskunde, veel (bijna) nieuwe populair wetenschappelijke boeken en een aantal ‘wiskundige’ romans, waaronder bijvoorbeeld ook de bekende dichtbundel van drs. P. en Marjolijn Kool. Verder ook klassieke Nederlandse studieboeken uit de vorige eeuw en moderne buitenlandse studieboeken. Deze 100 toppers staan meteen na sluiting van de oktoberveiling, dus vanaf 1 november op de veilingsite klaar en er kan meteen op geboden worden. Zoals bij alle veilingen, zal de opbrengst weer volledig worden besteed aan projecten voor wiskundeonderwijs in de derde wereld.

Veel plezier alvast met deze spectaculaire 100-boeken-veiling.

Jos Remijn, veilingmeester