Aanmelden voor symposium ‘In de geest van Stevin’

Vakantiecursus
9 juli 2020
Geef een workshop op de studiedag
27 augustus 2020
Toon alles

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor het 26e symposium van de werkgroep Geschiedenis. De titel van het symposium is ‘In de geest van Stevin‘. Met dit thema vraagt de werkgroep aandacht voor de rijke nalatenschap van Stevin, die 400 jaar geleden overleed. Ivm de omstandigheden zal het symposium online plaatsvinden.

Aanmelden voor dit symposium is wel noodzakelijk. Je ontvangt dan na de zomer een link naar de 4 presentaties. Je wordt geacht de presentaties voor 10 oktober te bekijken. Vragen en opmerkingen naar aanleiding van de video’s zijn welkom, eveneens voor 10 oktober en uiteraard digitaal.
Op 10 oktober zelf zijn er geen presentaties. Het online symposium is alleen ’s middags; een belangrijk deel van het programma bestaat dan uit een live panelgesprek met de vier sprekers, op basis van de vragen die door de deelnemers vooraf zijn ingestuurd. Aangemelde deelnemers ontvangen bijtijds een link naar het symposium (Zoom). Ook tijdens het panelgesprek is reageren, via een moderator, beperkt mogelijk.
Deelname aan het symposium is dit jaar gratis. Aanmelden voor deelname is dus verplicht.

Ga voor meer informatie naar deze pagina.