Zomerverkoop 2020 bij het Wereldwiskunde Fonds

Meetup afstandsonderwijs
11 juni 2020
Euclides jaargang 95 nummer 7
23 juni 2020
Toon alles

Gelukkig kreeg de coronacrisis geen vat op de meiveiling van het WwF. Er werd als vanouds weer fanatiek tegen elkaar geboden en op 1 juni sloot de veiling met een mooie opbrengst van € 2491,50. We bedanken allen die hebben meegeboden hier hartelijk voor. Het geld zal weer volledig worden besteed aan projecten voor wiskundeonderwijs in de derde wereld.

We hebben nog heel veel mooie boeken over. Daaronder veel buitenlandse studieboeken, Nederlandse schoolboekjes en opgavenboekjes. Ook een groot aanbod aan boeken en proefschriften over didactiek en heel veel jaargangen van het tijdschrift Pythagoras, vanaf de jaren 60 tot heel recent. Alles wordt tegen afbraakprijzen aangeboden (een hele jaargang Pythagoras bijvoorbeeld voor 1 euro!). Hoogste tijd dus om snel te kijken bij de Zomerverkoop 2020. Op onze website staan zo’n 400 boeken en tijdschriften gereed. Alles voor vaste lage prijzen. De Zomerverkoop loopt tot 25 september 2020.