Euclides jaargang 95 nummer 3
17 december 2019
Discussie over de Toekomst van ons Onderwijs
21 januari 2020
Toon alles
curriculum.nu logo

De ontwikkelteams van Curriculum.nu hebben op 10 oktober hun eindproducten opgeleverd aan de minister. De Tweede Kamer beslist de komende tijd over het vervolg. Op 20 en 27 januari houdt de vaste commissie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een hoorzitting, waarvoor ook de voorzitter van de NVvW, Ebrina Smallegange, is uitgenodigd. In uitgebreide gesprekken met leden van de vereniging heeft het bestuur haar standpunten bepaald.
Lees hier de standpunten van het bestuur, deze zullen bij de hoorzitting door onze voorzitter worden toegelicht, indien de kamerleden daarom vragen.
Mocht je als lid nog een opmerking aan het bestuur willen meegeven, dan kan dat, stuur dan een mail.