The Mathematics Of Poker
Meiveiling Wereldwiskunde fonds start op Koningsdag
27 april 2019
curriculum.nu logo
Denk mee met het bestuur
30 april 2019
Toon alles

Dit jaar vindt de vakantie cursus plaats op 23 en 24 augustus in Amsterdam en op 30 en 31 augustus in Eindhoven. Het thema van de vakantiecursus is Deep Learning: van meetdata via datarepresentatie naar voorspellen.

De Vakantiecursus Wiskunde voor leraren in de exacte vakken in havo, vwo en hbo en andere belangstellenden is een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Wiskundeleraren, en wordt georganiseerd door het Platform Wiskunde Nederland. De cursus wordt sinds 1946 jaarlijks gegeven op het Centrum Wiskunde & Informatica te Amsterdam en aan de Technische Universiteit Eindhoven.
Kijk voor meer informatie op de website van PWN.