Examenforum voor leden is weer beschikbaar

Let op: Geodriehoek met fout bij Hema
11 mei 2018
Regionale bespreking havo A en B
18 mei 2018
Toon alles

Ook dit jaar is voor leden het examenforum weer beschikbaar. Als je ingelogd bent op de website vind je voor elk regulier examen een forum op https://nvvw.nl/forums/forum/examens-2018/. In elk forum is een onderwerp aangemaakt voor iedere vraag en een algemeen forum. Het is niet mogelijk om nieuwe onderwerpen aan te maken in het examenforum. In het menu “Forum” zien ingelogde leden alle beschikbare forums.

In de berichten kan gebruik gemaakt worden van \( \LaTeX \) om formules correct weer te geven. Op de pagina “Formules op het forum” staat uitleg over hoe je op deze manier formules invoert. De moderatoren kunnen altijd helpen bij het corrigeren van een formule.

Let op: over de digitale wiskunde examens in het VMBO mag op dit forum niet gesproken worden. Dat mag alleen op het BBF (besloten beveiligd forum) dat het CvTE beschikbaar heeft gesteld. Wiskundeleraren krijgen via hun examensecretaris toegang tot dit BBF. Discussies over de digitale examens zullen door de moderatoren direct verwijderd worden.

Algemene discussie over de examens kan in het hoofdforum plaatsvinden. Ook is er een forum voor de discussie over de bezemexamens vwo.