Wereldwiskunde Fonds
Succesvolle oktober veiling is voorbij – Winterverkoop bij het Wereldwiskunde Fonds
17 november 2017
Drieluik Anne van Streun over wiskundig denken voltooid
9 december 2017
Toon alles

Op 15 december organiseert de Stichting Math4All en de werkgroep mbo en hbo een bijeenkomst om de de plannen voor de verdere ontwikkeling van Math4MBO te bespreken. (Math4MBO is een recent project om lesmateriaal te ontwikkelen voor wiskunde in het MBO). Het gaat vooral om de technische en economische opleidingen niveau 4.

Het initiatief voor Math4MBO is genomen door Pragma ADE en Math4All. Zij beschikken over een digitaal en papieren uitleverplatform en een scala aan hulpmiddelen om een passend sectorgekleurd wiskunde aanbod voor het MBO mogelijk te maken. Er is al veel materiaal ontwikkeld voor het voortgezet onderwijs. Door dit aan te passen en waar nodig aan te vullen kan dit geschikt worden gemaakt voor het mbo. Een aantal collega’s uit het mbo hebben hier al hun medewerking aan toegezegd.

Lees de uitnodiging voor de bijeenkomst over het Math4MBO-project.