Jaarvergadering / studiedag 2017
4 november 2017
Monsterscore voor vijfdeklasser op Nederlandse Wiskunde Olympiade
10 november 2017
Toon alles

Welkom op de nieuwe website van de NVvW. De afgelopen maanden is door vrijwilligers hard gewerkt om de inhoud van de oude website over te zetten naar deze nieuwe website. De website is nu goed te lezen op tablet of mobiel en het uiterlijk is weer modern.

Mocht je zaken missen of fouten tegenkomen, laat het ons dan weten, dan passen we ze zo snel mogelijk aan.

Door de verhuizing moet je het wachtwoord voor het forum opnieuw instellen. Klik op Wachtwoord kwijt in het aanmeldformulier en vul het e-mailadres dat bij ons bekend is in om een nieuw wachtwoord in te stellen.

De nieuwe, strengere regels voor privacy hebben ons doen besluiten om de gegevens van de leden niet meer online te bewaren. Uiteraard kun je (adres)wijzigingen wel via de website doorgeven, maar je gegevens worden niet meer in de website bewaard en je kunt ze dus ook niet via de website controleren.

We wensen alle leden en bezoekers veel leesplezier op onze nieuwe website.