Herfstvakantie: bied mee bij de oktoberveiling van het Wereldwiskunde Fonds

Platform voor rekenonderwijs in het VO
12 oktober 2017
Wereldwiskunde Fonds
Oktoberveiling weer een groot succes
1 november 2017
Toon alles
Wereldwiskunde Fonds

De jaarlijkse oktoberveiling van het Wereldwiskunde Fonds loopt nog tot woensdag 1 november. Op de veiling website staan ruim 600 boeken, in grote verscheidenheid. Fraaie boeken over de geschiedenis van de wiskunde, bijvoorbeeld de drie delen Historiën van Hk. de Vries en Ontwakende wetenschap van Van der Waerden. Deze keer zijn er ook heel veel studieboeken uit de Epsilon-reeks bij, evenals publicaties van de vele Vakantiecursussen Wiskunde. We hebben de nieuwe categorie ‘100-plussers’ voor oude boeken die ouder dan 100 jaar zijn. Er zijn nog vele koopjes binnen te halen. En…. de herfstvakantie is een ideale tijd om eens rustig rond te kijken.

We hopen dat de veiling weer een mooie opbrengst zal hebben. De gehele opbrengst wordt besteed aan projecten ten bate van het wiskundeonderwijs in ontwikkelingslanden. Kijk dus rond op de veiling en biedt mee! Veel plezier met deze oktoberveiling.

Jos Remijn, veilingmeester WwF, wereldwiskundeboeken@nvvw.nl